ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ!!!

Σε αυτό το blog μπορείτε να περιηγηθήτε, αναζητώντας γεύσεις που γνωρίζεται ή όχι, συμβουλές μαγειρικής και οτιδήποτε σχετικό που σας απασχολεί.

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Κέικ Μήλου


Υλικά:

2 φλιτζάνια αλεύρι
1 πακέτο βούτυρο
1 φλιτζάνι ζάχαρη
5 αυγά
2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
1 ώριμο μήλο πολτοποιημένο

Εκτέλεση:

Χωρίζουμε τα αυγά, χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα και προσθέτουμε τη ζάχαρη.
Προσθέτουμε τους κρόκους, ανακατεύουμε και ρίχνουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ.
Ρίχνουμε το βούτυρο λιωμένο και το μήλο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 50 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου