Υλικά:
1 μεγάλη πατάτα λιωμένη
2 φλιτζάνια αλεύρι
1 πακέτο βούτυρο
1 φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη
5 αυγά
2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
¾ φλιτζανιού αμύγδαλα τριμμένα
180 γρ. σοκολάτα ψιλοκομμένη
1 κουταλιά κανέλα
Εκτέλεση:
Χωρίζουμε τα αυγά, χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα και προσθέτουμε τη ζάχαρη.
Προσθέτουμε τους κρόκους, ανακατεύουμε και ρίχνουμε την πατάτα και τα αμύγδαλα
Προσθέτουμε τη σοκολάτα λιωμένη και κατόπιν το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και την κανέλα.
Ρίχνουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 50 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου